دیدار سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل با فرماندار شهرستان پارسآباد
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل دکتر کمال شهبازی سرپرست مرکز به همراه مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه، معاون پژوهش و فناوری و انتقال یافتهها، رئیس اداره منابع انسانی و حراست مرکز امروز با مهندس جهانبین فرماندار شهرستان پارسآباد دیدار و گفتگو کردند.
در این جلسه دکتر کمال شهبازی عملکرد مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبعی استان اردبیل را در شش حوزه وظایف حاکمیتی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در زمینه پژوهش و فناوری، آموزش بهرهبرداران، ترویج کشاورزی، تولید محصولات فناورانه، نظارت بر تولید بذر، نهال، کود و سم و حفاظت و مدیریت ذخایر ژنتیکی را تشریح کرد.
سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل اظهار داشت: رسالت اصلی ما در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان، شناسایی چالشها و محدودیتهای بخش کشاورزی استان و ارائه راهکارهای لازم به منظور حل آن است. اجرای پروژههای تحقیقاتی درزمینهٔ علوم زراعی، باغی، خاک و آب، فنی مهندسی کشاورزی، گیاهپزشکی، علوم دامی، منابع طبیعی، حفاظت خاک و آبخیزداری در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان بر مبنای وظایف حاکمیتی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی دنبال میشود.
دکتر کمال شهبازی افزود: کار اصلی ما تولید دانش و انتقال آن به بهرهبرداران است که از طریق ترویج استان در اختیار آنها قرار میگیرد. همچنین در تولید رقم مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل جزو استانهای پیشرو کشور محسوب میشود. برخی از ارقام معرفی شده تحقیقات پتانسیل تولید 13 تن را دارند.
مهندس جهانبین در این دیدار ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار داشت: شهرستان پارسآباد با داشتن زمینهای حاصلخیز در تولید محصولات زراعی، باغی و دامی از اهمیت ویژهای برخوردار است و کشاورزی منطقه بایستی در تمام زمینهها توسعه پیدا کند.
فرماندار شهرستان پارسآباد در ادامه افزود: در کنار این پتانسیلها مشکلات و چالشهایی نیز وجود دارد، بحث رعایت الگوی کشت، مشکلات زیست محیطی، گرایش کشاورزان به تولید محصولات خاص و افزایش بهرهوری آب وجود دارد که نیازمند پیگیری، همکاری و هماهنگی همه جانبه توسط دستاندرکاران در بحث کشاورزی است که نسبت به این مسائل ورود کرده و در جهت ساماندهی آن تلاش کنند.
وی با بیان اینکه تحقیقاتی که انجام میشود بایستی در خدمت بهرهبرداران بخش کشاورزی و بهبود معیشت آنها قرار گیرد، گفت: وجود شهرک گلخانهای مغان و سه شهرک صنعتی زمینه اشتغال برای 23 هزار نفر را فراهم میکند.
مهندس جهانبین در پایان افزود: بایستی همه با همکاری همدیگر شرایط لازم برای توسعه هر چه بیشتر کشاورزی فراهم کنیم.