دوشنبه 12 مرداد 1405
تاریخ : يکشنبه 11 مرداد 1405
کد 46411

با تأکید بر تسریع در تکمیل محورهای ارتباطی استان

11کیلومتر از بزرگراه سربند – مشکین‌شهر تا پایان سال جاری زیر بار ترافیک می‌رود

استاندار اردبیل در جریان سفر به شهرستان پارس‌آباد، به همراه فرماندار این شهرستان از روند اجرای پروژه بزرگراه سربند – مشکین‌شهر بازدید کرد و با بررسی آخرین وضعیت پیشرفت عملیات اجرایی، بر تسریع در تکمیل پروژه و بهره‌برداری از بخش‌های آماده تأکید کرد. قطعه نخست این پروژه به طول ۴۰ کیلومتر در دست اجراست که تاکنون ۱۷ کیلومتر آن به بهره‌برداری رسیده است. همچنین در هفته دولت، ۲ کیلومتر دیگر از مسیر به همراه یک پل ۴۴ متری با اعتباری بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان افتتاح خواهد شد.

استاندار اردبیل در جریان سفر به شهرستان پارس‌آباد، به همراه فرماندار این شهرستان از روند اجرای پروژه بزرگراه سربند – مشکین‌شهر بازدید کرد و آخرین وضعیت پیشرفت این طرح مهم زیرساختی را مورد بررسی قرار داد.

در این بازدید، استاندار اردبیل با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و نقش آن در ارتقای ایمنی جاده‌ها، تسهیل تردد و توسعه اقتصادی منطقه، بر تسریع در اجرای عملیات عمرانی و بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از بخش‌های آماده پروژه تأکید کرد.

بر اساس گزارش ارائه‌شده، قطعه نخست این پروژه به طول ۴۰ کیلومتر در حال اجراست که تاکنون ۱۷ کیلومتر آن به بهره‌برداری رسیده است. همچنین در هفته دولت، ۲ کیلومتر دیگر از این محور به همراه یک دستگاه پل به طول ۴۴ متر و با اعتباری بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان افتتاح خواهد شد.

در ادامه روند اجرای پروژه نیز تا پایان سال جاری، ۹ کیلومتر دیگر از این بزرگراه با اعتباری افزون بر ۶۳۰ میلیارد تومان زیر بار ترافیک خواهد رفت؛ به این ترتیب در مجموع ۱۱ کیلومتر از مسیر در سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

پروژه بزرگراه سربند – مشکین‌شهر از طرح‌های مهم توسعه شبکه راه‌های استان اردبیل به شمار می‌رود که با تکمیل آن، علاوه بر افزایش ایمنی تردد، زمینه بهبود ارتباطات جاده‌ای، تسهیل حمل‌ونقل و تقویت ظرفیت‌های اقتصادی و توسعه‌ای منطقه فراهم خواهد شد.

 

 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 11 مرداد 1405
  • ساعت 08
captcha refresh